Wyświetlanie 1–30 z 68 wyników

  • CIASTO PROTEINOWE WANILIOWE Z KAWAŁKAMI CZEKOLADY Z KUBECZKA BEZGLUTENOWE 60 g – AMYLON

    7,81 

    SKŁADNIKImąka ryżowa, koncentrat białka SERWATKOWEGO 30 %, JAJA suszone, ekstrudowany proszek czekoladowy 7 % (cukier, kakao w proszku), wanilia mielona 0,5 %, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól kuchenna, naturalny aromat waniliowy, barwniki (kurkumina, ryboflawiny), substancja słodząca (sukraloza). OPISMug cake to znakomity wybór na ciepły deser na szybko, idealny do wieczoru z książką czy…

  • CIASTO PROTEINOWE CZEKOLADOWE Z KUBECZKA BEZGLUTENOWE 60 g – AMYLON

    7,81 

    SKŁADNIKImąka ryżowa, koncentrat białka SERWATKOWEGO 30 %, suszone JAJA, ekstrudowany proszek czekoladowy 7 % (cukier, kakao w proszku), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól kuchenna, substancja słodząca (sukraloza). OPISMug cake to znakomity wybór na ciepły deser na szybko, idealny do wieczoru z książką czy ulubionym serialem. Jego…

  • MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA CZEKOLADOWEGO BEZGLUTENOWA 400 g – GRANO

    9,56 

    SKŁADNIKImąka gryczana biała, mąka ryżowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa. OPISMieszanka piekarnicza – Ciasto czekoladowe bezglutenowe, jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przygotuj: 3 łyżki oleju, 280 g powideł śliwkowych, 1 szklankę MLEKA, 2 całe JAJA, płaska łyżeczkę proszku…

  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA ŚNIADANIOWEGO BEZGLUTENOWA 500 g – GRANO

    9,74 

    SKŁADNIKImąka ryżowa, skrobia kukurydziana, cukier, sól, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, drożdże piekarnicze suche. OPISMieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku chleba śniadaniowego jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przygotuj: 470 ml wody, 30 g oleju (3 łyżki),…

  • MIESZANKA NA CIASTECZKA Z CIECIERZYCY BEZGLUTENOWA 400 g – GRANO

    10,65 

    SKŁADNIKImąka z ciecierzycy pełnoziarnista 71 %, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, cynamon mielony, goździki mielone. OPISMieszanka piekarnicza – Ciasteczka z ciecierzycy bezglutenowe, jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przygotuj: 2 JAJA, 100 g miodu, 100 g MASŁA, proszek do pieczenia•…

  • ZAKWAS CHLEBOWY ŻYTNI LIOFILIZOWANY BIO 35 g – DARY NATURY

    7,13 

    SKŁADNIKIzakwas chlebowy ŻYTNI liofilizowany* (mąka ŻYTNIA*, woda). (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Zakwas chlebowy liofilizowany. Bez dodatku drożdży. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzygotowanie zakwasu:1. Wybudzanie zakwasu: zawartość saszetki wsypać do szklanego słoika i dolać 35 ml ciepłej wody (40 °C). Wymieszać drewnianą łyżką, nakryć gazą lub papierowym ręcznikiem i odstawić do momentu połączenia składników w jednolitą, gładką masę…

  • MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA DROŻDŻOWEGO BEZGLUTENOWA 200 g – CELIKO

    5,18 

    SKŁADNIKImąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, glukoza, drożdże suszone 3 %, sól. OPISKoncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówek, pączków i racuchów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIACiasto drożdżowe z owocami i kruszonkąPrzygotować do ciasta drożdżowego– 1 opakowanie koncentratu ciasta drożdżowego– 2 JAJA*– 50 g cukru– 150 ml MLEKA**– 30 g oleju lub roztopionego…

  • MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA BISZKOPTOWEGO BEZGLUTENOWA 200 g – CELIKO

    4,65 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier. OPIS Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek.Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. SPOSÓB PRZYGOTOWANIABiszkopt:– 1 opakowanie koncentratu ciasta biszkoptowego– 50 g cukru (1/4 szklanki)– 3 jaja– 1 łyżeczka proszku do pieczenia CelikoWykonanie:– Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić z cukrem. Następnie kolejno dodawać po jednym…

  • MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA KRUCHEGO BEZGLUTENOWA 200 g – CELIKO

    4,82 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól. OPISKoncentrat ciasta kruchego w proszku do przygotowania ciasta kruchego, herbatników i ciasteczek.Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. SPOSÓB PRZYGOTOWANIACiasteczka:– 1 opakowanie koncentratu ciasta kruchego– 2 żółtka– 40 g schłodzonego MASŁA (1/5 kostki)– bezglutenowe czekoladowe kropelki lub płatki lub starta gorzka czekoladaWykonanie:– Koncentrat…

  • MIESZANKA NA MUFFINY KLASYCZNE BEZGLUTENOWA 280 g – CELIKO

    10,60 

    SKŁADNIKI cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, sól, aromat. OPISKoncentrat ciasta w proszku do wypieku bezglutenowych muffinów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMuffiny klasyczne:Składniki:– 1 opakowanie konentratu ciasta 280 g– 2 JAJA – 100 ml oleju– 40 ml wodyW wersji wegańskiej nie używać jaj, zawartość torebki wymieszać najpierw z olejem (100…

  • MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA 300 g – CELIKO

    7,07 

    SKŁADNIKIcukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12 %)- 8 %, czekolada (miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z SOI))- 4 %, błonnik kakaowy, aromat, sól. OPIS Koncentrat ciasta bezglutenowego w proszku Brownie. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1547 kJ/365…

  • MIESZANKA NA RACUCHY OWSIANE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 178 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    10,86 

    SKŁADNIKImąka OWSIANA bezglutenowa, płatki OWSIANE bezglutenowe, ksylitol (substancja słodząca), przyprawy, wodorowęglan sodu (substancja spulchniająca), sól kłodawska. OPISPrze! Racuchy to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy, mąki z białego ryżu i zbędnych ulepszaczy. Nasza mieszanka zawiera tylko 1 g cukrów prostych na 100 g produktu i aż 7,3 g błonnika. Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera…

  • MIESZANKA NA GOFRY I NALEŚNIKI BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BAUCK HOF

    10,47 

    SKŁADNIKImąka ryżowa* 68 %, mąka ryżowa pełnoziarnista* 20 %, skrobia z tapioki*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winiany potasu, skrobia kukurydzina*), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt nie zawiera cukru. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA GOFRY: Rozbić 2 jajka do miski, dodać zawartość opakowania, 75 g miękkiego MASŁA, 80 g cukru i 200…

  • MIESZANKA NA FALAFEL BEZGLUTENOWA BIO 160 g – BAUCK HOF

    9,74 

    SKŁADNIKImielona ciecierzyca*, mąka z ciecierzycy*, sól morska, kminek*, pietruszka*, czosnek*, kolendra*, biały pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 16 falafeli: Mieszankę wymieszać w 250 ml wrzącej wody i pozostawić na 15 minut do napęcznienia. Masę dobrze wymieszać i wilgotnymi dłońmi formować kuleczki wielkości łyżeczki do herbaty. Smażyć na gorącym oleju do uzyskania złocistobrązowego koloru….

  • ZAKWAS CHLEBOWY ORKISZOWY W PROSZKU BIO 30 g – BIOVEGAN

    7,45 

    SKŁADNIKIekologiczna mąka z PSZENICY ORKISZ pełnoziarnista, kultury bakterii chlebowych OPISWystarcza na uzyskanie ok. 1,5 kg chleba. SPOSÓB PRZYGOTOWANIASkładniki: 1 saszetka zakwasu chlebowego ORKISZOWEGO bio 30 g Biovegan, 700 g mąki ORKISZOWEJ, 300 g mąki ŻYTNIEJ, 2 saszetki drożdży suszonych bezglutenowych bio 9 g Biovegan, 2 łyżeczki soli, 750 ml letniej wody. Przygotowanie: dokładnie wymieszać wszystkie…

  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA RAZOWEGO BEZGLUTENOWA 500 g – GRANO

    11,83 

    SKŁADNIKIskrobia modyfikowana z manioku (tapioka), mąka ryżowa, mąka gryczana, mąka lniana, cukier, sól, mielona łuska babki płesznik, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, drożdże piekarnicze suche, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym. OPISMieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku chleba razowego jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach….

  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA PROMNICKIEGO Z ZIARNAMI BEZGLUTENOWA 500 g – GRANO

    11,83 

    SKŁADNIKImąka ryżowa, skrobia modyfikowana z manioku (tapioka), siemię lniane (12 %), pestki dyni (10 %), nasiona słonecznika (10 %), mąka lniana, mąka gryczana, cukier, sól, mąka z wiesiołka, drożdże piekarnicze suche, mielona łuska babki płesznik, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym. OPISMieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku chleba…

  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA JASNEGO BEZGLUTENOWA 500 g – GRANO

    11,38 

    SKŁADNIKImąka ryżowa, skrobia modyfikowana z manioku (tapioka), mąka z prosa, cukier, sól, mielona łuska babki płesznik, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, drożdże piekarnicze suche, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym. OPISMieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku chleba jasnego jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach. SPOSÓB…

  • MIESZANKA NA RACUCHY PROTEINOWE BEZ DODATKU CUKRÓW 345 g – COCO FARM

    17,21 

    SKŁADNIKImąka OWSIANA bezglutenowa, skrobia z tapioki, miąższ kokosowy, substancja słodząca: maltitol, mąka kokosowa, mąka z cieciorki, mąka lniana, substancja spulchniająca, wodorowęglan sodu, naturalny aromat waniliowy z innymi aromatami naturalnymi, kurkuma. OPISMieszanka do przygotowania wegańskich racuchów proteinowych. Waga ok. 720 g po przyrządzeniu (16 porcji), jedna porcja ok. 45 g.Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Racuchy…

  • MIESZANKA NA NALEŚNIKI PROTEINOWE BEZ DODATKU CUKRÓW 345 g – COCO FARM

    17,21 

    SKŁADNIKImąka OWSIANA bezglutenowa, mąka z tapioki, mąka z ciecierzycy, mąka lniana odtłuszczona, substancja słodząca: erytrytol, mąka kokosowa, ekstrakt z kokosa w proszku, babka jajowata, sól himalajska różowa. OPISWyjątkowo wartościowe ale i ekonomiczne – zawartość opakowania wystarczy wymieszać z wodą, usmażyć i posmarować ulubionym kremem lub dżem oraz udekorować owocami. Prawdziwa bomba wartości odżywczych bez żadnych…

  • MIESZANKA NA GOFRY WYSOKOBŁONNIKOWE BEZ DODATKU CUKRÓW 345 g – COCO FARM

    17,21 

    SKŁADNIKImąka z ciecierzycy, tapioka, błonnik OWSIANY bezglutenowy, substancja słodząca: erytrytol, mąka kokosowa, ekstrakt z kokosa w proszku, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, mix błonników (błonnik bambusowy, błonnik grochowy, błonnik babki jajowatej), naturalny aromat waniliowy. OPISMieszanka do przygotowania wegańskich gofrów wysokobłonnikowych bez zbóż i bez dodatku cukru.Produkt bogaty w błonnik, źródło białka, zawiera substancję słodzącą erytrytol. Zawiera…

  • MIESZANKA NA SPÓD DO PIZZY WYSOKOBŁONNIKOWY BEZ DODATKU CUKRÓW (2 szt.) 230 g – COCO FARM

    25,26 

    SKŁADNIKImąka ŁUBINOWA, błonnik OWSIANY, błonnik bambusowy, łuska babki jajowatej, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, sól himalajska różowa. OPISMieszanka do wypieku dwóch spodów do pizzy z mąk bez ziaren, bez dodatku białka pszennego, skład na bazie 3 błonników i mąki łubinowej.Waga po przyrządzeniu ok 340 g.2 x spód 170 g (ok. 30 cm). 1 porcja: 1/4 spodu…

  • MIESZANKA NA CHLEB PROTEINOWY BEZ DODATKU CUKRÓW 345 g – COCO FARM

    18,58 

    SKŁADNIKIpestki słonecznika, len mielony odtłuszczony, olej kokosowy, NASIONA SEZAMU, pestki dyni, nasiona słodkiej bazylii, MIGDAŁY, ziarna lnu, mąka kokosowa, sól himalajska różowa, babka jajowata. OPISMieszanka odżywczych nasion, pestek i orzechów do wypieku zdrowego, domowego chleba. Pełnowartościowe pieczywo bez zbóż, cukru, jaj, nabiału i drożdży.Waga ok. 630 g po przyrządzeniu (14 porcji), jedna porcja ok. 45…

  • ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO DO POTRAW WŁOSKICH BEZGLUTENOWY 200 g – CULTURED FOODS

    18,70 

    SKŁADNIKIteksturowane białko SOJOWE, pomidor mielony, mąka z cieciorki, nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), płatki drożdżowe, mąka SOJOWA, cebula suszona, czosnek suszony, ekstrakt drożdżowy, burak suszony, sól himalajska, kmin rzymski, łuska babki jajowatej, mieszanka ziół (bazylia, oregano, tymianek, cząber, majeranek, rozmaryn), kakao, pieprz czarny, Lactospore® (Bacillus coagulans MTCC 5856). OPISMeaty Mix to pyszna, naturalna alternatywa dla…

  • ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO BEZ PRZYPRAW BEZGLUTENOWY 150 g – CULTURED FOODS

    18,97 

    SKŁADNIKIteksturowane białko grochowe, mąka z grochu, mąka z ciecierzycy, ekstrakty drożdżowe, cebula mielona, łuska babki jajowatej, burak mielony, kakao, LactoSpore® (Bacillus coagulans MTCC 5856). OPISZamiennik mięsa mielonego bez SOI, roślinny i naturalny, bogaty w białko, bezglutenowy i wzbogacony kulturami LactoSpore®.LactoSpore® to tworzący przetrwalniki szczep bakterii Bacillus coagulans, który jest odporny na ekstremalne warunki, m.in. na…

  • ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO Z PRZYPRAWAMI BEZGLUTENOWY 150 g – CULTURED FOODS

    18,97 

    SKŁADNIKIteksturowane białko grochowe, mąka z grochu, mąka z ciecierzycy, pomidor mielony, cebula suszona, ekstrakty drożdżowe, burak mielony, sól himalajska, łuska babki jajowatej, czosnek mielony, kmin rzymski mielony, kakao, pieprz czarny, LactoSpore® (Bacillus coagulans MTCC 5856).  OPISZamiennik mięsa mielonego bez SOI, jest roślinny i naturalny, bogaty w białko, bezglutenowy i wzbogacony kulturami bakterii LactoSpore®.LactoSpore® to tworzący…

  • MIESZANKA NA WEGAŃSKI CIEMNY SOS PIECZENIOWY BEZGLUTENOWY 150 g – CULTURED FOODS

    19,78 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, mąka OWSIANA bezglutenowa, ekstrakty drożdżowe, warzywa suszone (pomidor, cebula, burak), błonnik roślinny, ocet jabłkowo-spirytusowy, kakao, sól himalajska, łuska babki jajowatej, pieprz czarny, substancja zagęszczająca: guma guar, ziele angielskie, liść laurowy. OPISIT’S ALL GRAVY to bezglutenowa w 100 % naturalna mieszanka na wegański ciemny sos pieczeniowy. Szybko i łatwo przyrządzisz doskonały sos, który doda…

  • MIESZANKA NA GULASZ WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY 130 g – CULTURED FOODS

    19,64 

    SKŁADNIKIteksturowana mąka SOJOWA (kawałki), mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ziemniaczana, warzywa suszone [pomidor, cebula (1,4 %), burak], ekstrakty drożdżowe, płatki drożdżowe, inulina (błonnik z cykorii), kakao, ziele angielskie (1 %), liść laurowy (0,8 %), łuska babki jajowatej, ocet jabłkowo – spirytusowy w proszku, sól himalajska (0,4 %), pieprz czarny (0,3 %), LactoSpore® (Bacillus coagulans MTCC 5856)…

  • MIESZANKA NA WEGAŃSKI SOS LUB DIP O SMAKU SERA GOUDA BEZGLUTENOWY 72 g – CULTURED FOODS

    17,02 

    SKŁADNIKIkoncentrat białka grochowego (50 %), mąka z tapioki, naturalny aromat, ekstrakt drożdżowy, cebula mielona, sól himalajska, barwnik: beta-karoten, substancja zagęszczająca: guma guar, pieprz biały, regulator kwasowości: kwas mlekowy, łuska babki jajowatej. OPISCheatcheez Gouda to roślinna mieszanka na sos lub dip o smaku sera Gouda. Jest naturalny, bogaty w białko i bezglutenowy. Cheatcheez to idealna alternatywa…

  • MIESZANKA NA WEGAŃSKI SOS LUB DIP O SMAKU SERA CHEDDAR BEZGLUTENOWY 72 g – CULTURED FOODS

    17,02 

    SKŁADNIKIkoncentrat białka grochowego (46 %), mąka z tapioki, naturalny aromat, ekstrakt drożdżowy, sól himalajska, cebula mielona, czosnek mielony, pomidor mielony, słodka papryka, barwnik: beta-karoten, regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancja zagęszczająca: guma guar, łuska babki jajowatej, papryka chili, burak mielony. OPISCheatcheez Cheddar to roślinna mieszanka na sos lub dip o smaku sera Cheddar. Jest naturalny, bogaty…

End of content

End of content