Wyświetlanie wszystkich wyników: 22

  • OCET WINNY RÓŻANY BIO 250 ml – DARY NATURY

    8,67 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet winny różany 100 %. OPISEkologiczny ocet winny różany uzyskuje się dzięki naturalnej fermentacji z ekologicznych owoców róży aromatyzowanych pękami róży. Kwasowość 6 %. Produkt pasteryzowany.Ocet charakteryzuje się bardzo ciekawym harmonijnym smakiem i aromatem.Doskonale nadaje warzywom, rybom i owocom morza oraz wielu innym potrawom niepowtarzalnego akcentu, łagodnego smaku i zapachu dzikiej róży. UWAGAWytrącanie się…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – DARY NATURY

    10,57 

    SKŁADNIKIocet jabłkowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczny ocet jabłkowy otrzymywany z najwyższej jakości jabłek w tradycyjnym procesie produkcji. Stosowany jako dodatek do potraw, przyprawa oraz naturalny konserwant. Produkt niefiltrowany, niepasteryzowany, naturalnie mętny. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 35 kJ/8 kcal Tłuszcz: <0,02 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g Węglowodany:…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – NATURAVENA

    9,35 

    SKŁADNIKI ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany 5 % kwasowości OPIS Ocet jabłkowy jest otrzymany w wyniku naturalnej, biologicznej fermentacji octowej. Wsztrąsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany, naturalnie mętny. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET

    8,97 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISEkologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Produkt niepasteryzowany. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO FOOD

    10,57 

    SKŁADNIKIniefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych. OPISOcet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 96…

  • OCET ZIOŁOWY BIO 500 ml – BYODO

    20,99 

    SKŁADNIKIocet brandy*, ekstrakty ziołowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOrganiczny ocet ziołowy Byodo idealnie nadaje się do marynowania mięsa, RYB i warzyw, a także do konserwowania owoców i warzyw. Zbilansowany, łagodny i z dodatkiem delikatnych ziół, smakuje również wyśmienicie ze wszystkimi świeżymi sałatkami, zwłaszcza surówkami warzywnymi.Kwasowość: 5 %. UWAGAOsad/zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość…

  • OCET BUKIET RÓŻ BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    20,83 

    SKŁADNIKI ocet jabłkowy*, woda różana* 5 % (woda, ekstrat z kwiatów róży). (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt otrzymany z jabłek ekologicznych w procesie fermentacji octowej z dodatkiem wody różanej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu. Produkt niepasteryzowany…

  • OCET ARONIOWY BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    23,98 

    SKŁADNIKI ekologiczny ocet aroniowy 100 %. OPIS Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej soku z aronii. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu. Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości. Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO PLANET)

    55,48 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISEkologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Produkt niepasteryzowany. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

  • OCET JABŁKOWY 4 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    24,84 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISProdukt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju. Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody. UWAGAWystępujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek…

  • KREM NA BAZIE OCTU BALSAMICZNEGO Z MODENY (GLAZE) BIO 150 ML – ALCE NERO

    18,17 

    SKŁADNIKIgotowany moszcz winogronowy*, ocet balsamiczny z Modeny* (min. 10 %) (gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1113 kJ/265 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • OCET JABŁKOWY 6,1 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – FAIR ORGANIC

    17,92 

    SKŁADNIKIocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKwasowość: 6,1 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 92 kJ /27 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 0,8 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g UWAGA Obecność jabłek…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO FOOD)

    72,03 

    SKŁADNIKIOcet z jabłek ekologicznych 5 % OPISProdukt niepasteryzowany.Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 1 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym…

  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    22,53 

    SKŁADNIKIocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 750 ml – BEUTELSBACHER

    15,95 

    SKŁADNIKI ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych) OPISOcet nie z koncentratu, niepasteryzowany. Kwasowość: 5 %. Przed spożyciem wstrząsnąć. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy nasycone: 0,02 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 0,1 g Sól: 0,005 g ZALECANE WARUNKI…

  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO

    75,10 

    SKŁADNIKIgotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne) OPIS Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g Węglowodany – 68…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    15,02 

    SKŁADNIKI ekologiczny ocet jabłkowy. OPISEkologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %. UWAGIMętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA

    22,83 

    SKŁADNIKI woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO FOOD

    13,10 

    SKŁADNIKI ocet z ekologicznego wina jabłkowego OPISOcet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad…

  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO

    19,46 

    SKŁADNIKIocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • OCET WINNY CZERWONY BIO 500 ml – LA BIO IDEA

    13,72 

    SKŁADNIKIwino z czerwonych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Kwasowość 6 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,4 g Białko: 0,01 g Sól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w…

  • OCET WINNY BIAŁY BIO 500 ml – LA BIO IDEA

    13,72 

    SKŁADNIKIwino z białych winogron*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Kwasowość 6 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,4 g Białko: 0,01 g Sól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

End of content

End of content