Wyświetlanie wszystkich wyników: 11

  • OCET WINNY RÓŻANY BIO 250 ml – DARY NATURY

    8,67 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet winny różany 100 %. OPISEkologiczny ocet winny różany uzyskuje się dzięki naturalnej fermentacji z ekologicznych owoców róży aromatyzowanych pękami róży. Kwasowość 6 %. Produkt pasteryzowany.Ocet charakteryzuje się bardzo ciekawym harmonijnym smakiem i aromatem.Doskonale nadaje warzywom, rybom i owocom morza oraz wielu innym potrawom niepowtarzalnego akcentu, łagodnego smaku i zapachu dzikiej róży. UWAGAWytrącanie się…

  • OCET ZIOŁOWY BIO 500 ml – BYODO

    20,99 

    SKŁADNIKIocet brandy*, ekstrakty ziołowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOrganiczny ocet ziołowy Byodo idealnie nadaje się do marynowania mięsa, RYB i warzyw, a także do konserwowania owoców i warzyw. Zbilansowany, łagodny i z dodatkiem delikatnych ziół, smakuje również wyśmienicie ze wszystkimi świeżymi sałatkami, zwłaszcza surówkami warzywnymi.Kwasowość: 5 %. UWAGAOsad/zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość…

  • OCET BUKIET RÓŻ BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    20,83 

    SKŁADNIKI ocet jabłkowy*, woda różana* 5 % (woda, ekstrat z kwiatów róży). (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt otrzymany z jabłek ekologicznych w procesie fermentacji octowej z dodatkiem wody różanej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu. Produkt niepasteryzowany…

  • OCET ARONIOWY BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    23,98 

    SKŁADNIKI ekologiczny ocet aroniowy 100 %. OPIS Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej soku z aronii. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu. Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości. Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół…

  • KREM NA BAZIE OCTU BALSAMICZNEGO Z MODENY (GLAZE) BIO 150 ML – ALCE NERO

    18,17 

    SKŁADNIKIgotowany moszcz winogronowy*, ocet balsamiczny z Modeny* (min. 10 %) (gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1113 kJ/265 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    22,53 

    SKŁADNIKIocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO

    75,10 

    SKŁADNIKIgotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne) OPIS Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g Węglowodany – 68…

  • OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA

    22,83 

    SKŁADNIKI woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy…

  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO

    19,46 

    SKŁADNIKIocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • OCET WINNY CZERWONY BIO 500 ml – LA BIO IDEA

    13,72 

    SKŁADNIKIwino z czerwonych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Kwasowość 6 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,4 g Białko: 0,01 g Sól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w…

  • OCET WINNY BIAŁY BIO 500 ml – LA BIO IDEA

    13,72 

    SKŁADNIKIwino z białych winogron*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Kwasowość 6 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,4 g Białko: 0,01 g Sól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

End of content

End of content