Wyświetlanie 1–30 z 59 wyników

  • PAPIER RYŻOWY NA SPRING ROLLSY I SAJGONKI BEZGLUTENOWY BIO (10 szt.) 100 g – AMAIZIN

    8,39 

    SKŁADNIKIskrobia z tapioki* 89,3 %, ryż* 10 %, sól 0,7 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPapier ryżowy do spring rolls czy sajgonek to produkt, dzięki któremu można przygotować jeden z najpopularniejszych przysmaków kuchni chińskiej. Wytwarzany jest on z mąki ryżowej. Można w nim umieścić farsz, by przygotować wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju spring rolls czy…

  • WAFLE RYŻOWE W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWE 72 g – LESTELLO

    5,38 

    SKŁADNIKICzekolada deserowa 60 % (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat wanilii), ryż brązowy 40 %. OPISWafle ryżowe Lestello wytwarzane są w 100 % z naturalnego ryżu brązowego, polane prawdziwą czekoladą.Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej nie zawierają glutenu dlatego mogą być spożywane przez osoby chorujące na celiakię i stosujące dietę bezglutenową.W…

  • CHLEB FOREMKOWY CIEMNY 7 ZIAREN BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    10,15 

    SKŁADNIKIwoda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, słonecznik 2 %, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), siemię lniane 2 %, drożdże, cukier, sól, mąka jaglana, ekstrakt jabłkowy, nasiona quinoa 0,5 %, chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,5 %, ziarna…

  • CHLEB FOREMKOWY JASNY BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    9,62 

    SKŁADNIKIwoda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), drożdże, cukier, sól, mąka jaglana. OPISPakowano w atmosferze ochronnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 985 kJ / 233 kcalTłuszcz: 3,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone:…

  • CHLEB FOREMKOWY WIELOZIARNISTY BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    10,15 

    SKŁADNIKIwoda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, słonecznik 3 %, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), siemię lniane 2 %, drożdże, cukier, sól, mąka jaglana, nasiona quinoa 0,6 %, chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,6 %, mąka quinoa. OPISPakowano…

  • WAFLE Z KOMOSY RYŻOWEJ W CZEKOLADZIE DESEROWEJ Z WIŚNIĄ BEZGLUTENOWE 36 g – LESTELLO

    6,20 

    SKŁADNIKI52 % czekolada deserowa (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat wanilii), 42 % wafle z komosy ryżowej (mąka z komosy ryżowej 35 %, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, cukier, sól), 6 % wiśnia liofilizowana. OPISWafle z komosy ryżowej w czekoladzie deserowej z kawałkami wiśni liofilizowanej nie zawierają glutenu dlatego…

  • WAFLE Z CIECIERZYCY W CZEKOLADZIE DESEROWEJ Z MALINĄ BEZGLUTENOWE 36 g – LESTELLO

    5,98 

    SKŁADNIKI52 % czekolada deserowa (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat wanilii), 42 % wafle z ciecierzycy (mąka z ciecierzycy 50 %, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól), 6 % malina liofilizowana. OPISWafle z ciecierzycy w czekoladzie deserowej z kawałkami maliny liofilizowanej nie zawierają glutenu dlatego mogą być spożywane przez osoby chorujące…

  • WAFLE Z CIECIERZYCY W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWE 34 g – LESTELLO

    5,22 

    SKŁADNIKI55 % czekolada deserowa (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat wanilii), 45 % wafle z ciecierzycy (mąka z ciecierzycy 50 %, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól). OPISWafle z ciecierzycy w czekoladzie deserowej nie zawierają glutenu dlatego mogą być spożywane przez osoby chorujące na celiakię i stosujące dietę bezglutenową.W opakowaniu są…

  • WAFLE KUKURYDZIANE NATURALNE BEZGLUTENOWE 60 g – INCOLA

    8,57 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, płatki ziemniaczane, sól. OPISChrupiące i węgańskie wafelki, które możesz chrupać codziennie, jako szybką przekąskę. Idealna alternatywa dla chipsów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1827 kJ/435 kcalTłuszcz: 10 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 gWęglowodany: 83,4 gw tym cukry: 2,5 gBłonnik: 2,9 gBiałko: 1,5 gSól: 2,4 g ZALECANE WARUNKI…

  • CHLEB TOSTOWY KROJONY BIO 400 g – IL BUON PANE

    10,74 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA* typ „0” (67 %), woda, drożdże, oliwa z oliwek extra virgin* (4 %), dekstroza* (2,1 %), sól, mąka PSZENNA słodowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISChleb z mąki pszennej typ 0 z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po 25 g. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W…

  • CHLEB TOSTOWY PEŁNOZIARNISTY KROJONY BIO 400 g – IL BUON PANE

    10,74 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA pełnoziarnista* 64 %, woda, drożdże, oliwa z oliwek extra virgin* 4 %, dekstroza* 1,6 %, sól, GLUTEN PSZENNY*, mąka PSZENNA słodowa*, mąka PSZENNA* typ „0”. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISChleb PSZENNY pełnoziarnisty z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po…

  • WAFLE KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    6,15 

    SKŁADNIKI kukurydza* (99 %), olej kukurydziany*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1627 kJ/383 kcal Tłuszcz: 1,2 gw tym kwasy nasycone: 0,2 gWęglowodany: 85 gw tym cukry: 0,4 gBłonnik: 1,9 gBiałko: 7,4 gSól: 0,5 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu

  • PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BAUCK HOF

    10,79 

    SKŁADNIKIkaszka kukurydziana* 99 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDoskonała do panierowania mięsa, warzyw, grzybów. Można używać do zagęszczania zup, sosów, potraw. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1584 kJ/373 kcalTłuszcz: 1,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 83 gw tym cukry: 0,5 gBłonnik: 3,1 gBiałko: 6,6 gSól: 1,4 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZECHY…

  • WAFLE GRYCZANE BEZGLUTENOWE BIO 110 g – LESTELLO

    10,65 

    SKŁADNIKI100 % ekologiczna kasza gryczana. OPISProdukt bezglutenowy. Źródło błonnika pokarmowego.Wafle gryczane to idealna przekąska szczególnie dla osób aktywnych. Z powodzeniem zastępują tradycyjne pieczywo, łatwo zaspokoić nimi głód między posiłkami.W opakowaniu jest 17 wafli. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartosc energetyczna: 1628 kJ/385 kcal Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Weglowodany: 73 g…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BIOPONT

    9,74 

    SKŁADNIKIkasza kukurydziana*, skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski nasion psyllium*, błonnik bambusowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z QUINOA I SOLĄ MORSKĄ BIO 100 g – NATURAVENA

    5,24 

    SKŁADNIKI kukurydza* 89 %, quinoa* 10 %, sól morska 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS wysoka zawartość błonnika pokarmowego WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1438 kJ/341 kcal Tłuszcz: 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 62 g w tym cukry: 1,5 g Błonnik: 8,9 g Białko: 9,5 g Sól: 1,0…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z SOLĄ MORSKĄ BIO 100 g – NATURAVENA

    4,97 

    SKŁADNIKI ekologiczna kukurydza* 99 %, sól morska 1 % OPIS wysoka zawartość błonnika pokarmowego WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1424 kJ/337 kcal Tłuszcz: 3,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 62 g w tym cukry: 1,7 g Błonnik: 9,1 g Białko: 9,0 g Sól: 1,0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    7,45 

    SKŁADNIKIkukurydza* 89 %, quinoa* 10 %, olej kukurydziany*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNiska zawartość tłuszczu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1636 kJ/386 kcal Tłuszcz: 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 83 g w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,3 gBiałko: 7,4 g Sól: 0,45 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w…

  • CHLEB CIEMNY BEZGLUTENOWY 200 g – NATURAVENA

    9,48 

    SKŁADNIKI Składniki: woda, skrobia (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, jabłkowy, ziemniaczany, z babki jajowatej), cukier, mąka ryżowa, drożdże, albumina w proszku (JAJA), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja konserwująca (propionian wapnia), aromat. OPIS Pyszny chleb bezglutenowy ciemny. W połączeniu z masłem oraz…

  • CHLEB JASNY BEZGLUTENOWY 200 g – NATURAVENA

    9,48 

    SKŁADNIKI Składniki: woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), skrobia (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), olej rzepakowy, błonnik roślinny (ziemniaczany, bambusowy, z babki jajowatej), cukier, mąka ryżowa, drożdże, albumina w proszku (JAJA), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja konserwująca (propionian wapnia), aromat. OPIS Pyszny chleb bezglutenowy jasny. W połączeniu z masłem oraz…

  • PIADINA TRADYCYJNA BIO (3 x 100 g) 300 g – ALIMENTA

    10,79 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA* typ „O”, woda, olej słonecznikowy*, sól jodowana (sól morska, jodek potasu). Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na rozgrzanej do 250°C patelni podgrzewać piadinę z dwóch stron po 30 s. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1215 kJ/288 kcal Tłuszcz: 5,6 g w tym…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z CHIA BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    7,45 

    SKŁADNIKIkukurydza* (89 %), nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica)* (10 %), olej kukurydziany*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1666 kJ/394 kcal Tłuszcz: 4,2 gw tym kwasy nasycone: 0,5 gWęglowodany: 78,3 gw tym cukry: 0,4 gBiałko: 7,9 gSól: 0,3 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym…

  • SUCHARKI BIO 225 g – BURGER

    10,99 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA*, cukier trzcinowy*, olej roślinny* (palmowy*, słonecznikowy*), drożdże, sól morska, słód PSZENNY*, GLUTEN PSZENNY*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1649 kJ/390 kcal Tłuszcz: 5,3 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g Węglowodany: 72 g W tym cukry: 12 g Błonnik: 5,1 g Białko: 11 g Sól:…

  • WAFLE RYŻOWE PEŁNOZIARNISTE BIO 100 g – ALCE NERO

    8,76 

    SKŁADNIKIryż pełnoziarnisty* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCzternaście ekologicznych wafli, wyłącznie z pełnoziarnistego ryżu. Nie zawierają dodatku soli oraz cukru. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek. Aby wydobyć pełen aromat wafli ryżowych, propunujemy podgrzać je w kuchence mikrofalowej lub piecyku przez kilka minut. Z dodatkiem pomidora oraz bazylii, będą stanowić wyśmienity, lekko strawny i dietetyczny…

  • WAFLE RYŻOWE PEŁNOZIARNISTE Z 4 ZIARNAMI BIO 100 g – ALCE NERO

    9,10 

    SKŁADNIKIryż pełnoziarnisty* (71 %), PSZENICA PŁASKURKA* (10 %), proso* (6 %), amarantus*, kasza gryczana*, quinoa* (4 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCzternaście ekologicznych wafli z pełnoziarnistego ryżu, z dodatkiem prosa, gryki, amarantusa oraz ziarna quinoa. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek. Aby wydobyć pełen aromat wafli ryżowych, propunujemy podgrzać je w kuchence mikrofalowej…

  • PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – AMYLON

    9,03 

    SKŁADNIKIEkstrudowana kukurydza* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1454 kJ / 343 kcal Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 70 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 9,8 g Sól: 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • BUŁKA TARTA RAZOWA BIO (POLSKA) 250 g – BIO RAJ

    7,32 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa* 30 %, mąka PSZENNA razowa* 20 %, mąka PSZENNA ORKISZOWA razowa* 10 %, woda, drożdże*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu…

  • PIECZYWO CHRUPKIE BŁONNIKOWE ŻYTNIE RAZOWE Z SEZAMEM BIO 250 g – BURGER

    10,99 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa*, SEZAM* (10 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1513 kJ/360 kcal Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 1,3 g Błonnik: 16 g Białko: 9,3 g Sól: 1,4 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu

  • CHLEB DOMOWY KROJONY BEZGLUTENOWY 220 g – DORIA

    15,05 

    SKŁADNIKIwoda, zakwas 16 % (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka gryczana, mąka ryżowa, błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, syrop ryżowy, białko z grochu, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól, drożdże piwne, olej z pestek winogron, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych. OPISPakowano w atmosferze ochronnej. Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość…

  • PINSA BIO 400 g – TERRASANA

    26,22 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA*, woda, semolina z PSZENICY durum*, mąka ryżowa*, drożdże*, białko ryżowe*, sól morska, środek do przetwarzania mąki/ polepszacz: lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWłoska pinsa to obecny trend. Wyobraź sobie ten pyszny, puszysty chleb z odpowiednią chrupkością na zewnątrz. Ciepły, autentyczny włoski chleb, którego nie możesz mieć dość. Pinsa to idealne połączenie pizzy…

End of content

End of content