Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

  • PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BAUCK HOF

    10,79 

    SKŁADNIKIkaszka kukurydziana* 99 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDoskonała do panierowania mięsa, warzyw, grzybów. Można używać do zagęszczania zup, sosów, potraw. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1584 kJ/373 kcalTłuszcz: 1,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 83 gw tym cukry: 0,5 gBłonnik: 3,1 gBiałko: 6,6 gSól: 1,4 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZECHY…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BIOPONT

    9,74 

    SKŁADNIKIkasza kukurydziana*, skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski nasion psyllium*, błonnik bambusowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na…

  • PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – AMYLON

    9,03 

    SKŁADNIKIEkstrudowana kukurydza* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1454 kJ / 343 kcal Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 70 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 9,8 g Sól: 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • BUŁKA TARTA RAZOWA BIO (POLSKA) 250 g – BIO RAJ

    7,32 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa* 30 %, mąka PSZENNA razowa* 20 %, mąka PSZENNA ORKISZOWA razowa* 10 %, woda, drożdże*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA 500 g – BALVITEN

    21,78 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej rzepakowy, cukier, glukoza, drożdże, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; błonnik ziemniaczany, woda, substancja spulchniająca: węglany sodu. OPISBułka tarta najczęściej stosowana jest jako składnik panierek, farszy lub zapiekanek. Doskonale nadaje się do obtaczania kotletów lub do zasmażek.Używana jest również do posypywania form do ciasta, co zapobiega jego przywieraniu.Poza tym jest naturalnym zagęszczaczem różnego…

  • BUŁKA TARTA RAZOWA BIO (POLSKA) 500 g – BIO RAJ

    12,56 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa* 30 %, mąka PSZENNA razowa* 20 %, mąka PSZENNA ORKISZOWA razowa* 10 %, woda, drożdże*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu…

End of content

End of content